Турнір з волейболу пам'яті В.Ситника

З метою пропаганди здорового способу життя серед працівників закладів освіти району, організації їх активного відпочинку традиційно, у дні березневих канікул, проводиться районний турнір з волейболу серед педагогічних працівників навчальних закладів Драбівського району. Цей спортивний захід шанований серед працівників освіти, бо ж присвячений він пам’яті колишнього вчителя фізичного виховання Кононівської ЗОШ І-ІІІ ст. Віктора Ситника.

26 березня, за сприяння районної організації Профспілки працівників освіти, у спортивній залі районного Центру культури і дозвілля були проведені змагання серед освітян – прихильників волейболу. Участь у волейбольному поєдинку взяли команди, які, відповідно до Положення, були сформовані на добровільній основі. У напруженій і цікавій боротьбі на спортивному майданчику перемога дісталася команді «Шрамківка». Друге місце виборола команда «ст. Драбів», а третє – команда «Драбів».

Відповідно до Положення про районний кубок з волейболу на приз В.Ситника, команди – переможці були нагороджені грамотами райкому Профспілки та грошовими винагородами, а головний приз змагань – перехідний Кубок до наступного року має честь зберігати команда освітян «Шрамківка».

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.