У МОН розробили Типовий перелік обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт Типового переліку обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти. Проєкт розроблено відповідно до навчальних програм з фізичної культури для закладів загальної середньої освіти.

За допомогою обладнання та інвентарю, представленого у першому та другому розділах, в освітньому процесі реалізовується інваріантна частина навчальних програм, до якої належать теоретико-методичні знання та загальна фізична підготовка, зміст яких втілюється упродовж кожного уроку з фізичної культури.

До третього розділу включено назви обладнання та інвентарю спеціального призначення відповідно до певного виду спорту, що представлений у вигляді варіативного модуля в начальних програмах.

Зауваження та пропозиції просимо до 17 березня 2020 року надсилати за електронною адресою: khomenko@mon.gov.ua.

Типовий перелік обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти, можна переглянути за посиланням

https://www.schoollife.org.ua/u-mon-rozrobyly-typovyj-perelik-obladnannya-ta-inventaryu-dlya-fizkulturno-sportyvnyh-prymishhen-zakladiv-osvity

Кiлькiсть переглядiв: 315

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.